Picadora y carne emplatada
Carne_emplatada

Sistemes de tall i pes
per a la indústria alimentària

Som distribuïdors oficials de MADO a Espanya des de 2009. Oferim la seva gamma completa de Serres, Picadores, Cutters i Afiladors I la Gran Novetat: El nou sistema FPS de les serres MADO amb visió artificial.

Disposem de solucions d’envasament de la nostra representada Boss Vakuum. Que dissenya i fabrica a Alemanya una àmplia gamma d’envasadores al buit de sobretaula, doble campana i automàtices, així com línies completes de retractilat i termosegellat.

Distribuïm, també, filetejadores automàtiques, xuleteres i formadores d’hamburgueses i mandonguilles fabricades per CRM, robustes i fiables.

Completem el nostre catàleg amb embotidors, pastadores, talladores d’embotits i altres màquines i productes per als obradors i punts de venda

Fabriquem cintes serra d’alta qualitat que, igual que altres consumibles com plaques i ganivetes, fulles i pedres per a talladores, etc…Servim de manera ràpida i eficient.

Comptem, a més, amb un gran equip de Servei Tècnic que realitza manteniments preventius i correctius de les nostres firmes i altres marques.

+ 500

Clients satisfets

+10

Anys d'experiència

+ 12.000

Assistències realitzades

Per què escollir-nos?

Experiència i qualitat

Durant llargs anys al sector ens hem dedicat a buscar, trobar i oferir als nostres clients els productes més nous i de més qualitat del mercat.

Amb la nostra experiència oferim assessorament tècnic i aportem solucions que faciliten i optimitzen el treball rutinari als nostres clients.

Fabricació pròpia

Disposem de la nostra pròpia línia de productes fabricats al nostre taller, com les cintes serra, per a carn, os o congelat, que servim en diferents formats.

Oferim una gran flexibilitat a les comandes, gràcies a l'estoc permanent de totes les mesures i la forma de lliurament urgent o immediata.

Servei Tècnic

Per a la nostra empresa és essencial oferir un servei exquisit. Per això ens esforcem cada dia a prestar un servei tècnic professional, curós i eficaç.

Amb l'objectiu d'evitar aturades en la producció, ens basem en la prevenció, però si alguna cosa falla, els nostres tècnics solucionaran l'avaria i sempre amb recanvis originals.